Garandeer je success.

Het traject dat we gebruiken om jouw idee te realiseren.

Uitwerken van het idee

Deze initiële fase omvat uitgebreide communicatie tussen jou, je contactpersoon binnen Supertask en het ontwikkelingsteam om een duidelijk beeld te vormen van de doelstellingen van het project, de doelgroep en de gewenste functies. Belangrijke activiteiten zijn het verzamelen van vereisten, het identificeren van potentiële uitdagingen en het stellen van realistische verwachtingen. Het doel is om een gedetailleerde projectomvang te creëren die in lijn is met jouw visie en een solide basis legt voor de volgende fasen van het softwareontwikkelingsproces.

Ontwerpen van de oplossing

In de designfase beginnen de abstracte ideeën en vereisten, verzameld in de vorige fase, een meer concrete vorm aan te nemen. Onze ontwerpers verzorgen conceptuele designs, waarbij rekening wordt gehouden met principes van gebruikerservaring (UX) en gebruikersinterface (UI). De systeemarchitectuur wordt ook gepland, waarbij wordt gezorgd dat de software schaalbaar, onderhoudbaar en veilig is. De ontwerpfase is cruciaal voor het vroegtijdig identificeren van potentiële problemen, waardoor aanpassingen mogelijk zijn voordat de ontwikkeling begint, wat veel kosten kan besparen.

Ontwikkeling van het product

Met een duidelijk ontwerp begint het ontwikkelingsteam met het realiseren van de software, waarbij de mock-ups worden omgezet in een functioneel product. Deze fase omvat het schrijven, testen en integreren van code, en het configureren van databases en serverinfrastructuur. Een Agile-gebaseerde methode wordt gebruikt om iteratieve voortgang en voortdurende feedback van de stakeholders mogelijk te maken. De ontwikkelingsfase is doorgaans het meest tijd-intensief en vereist goeie coördinatie en kwaliteitsborging om een stabiel en efficiënt product te garanderen.

Uitbrengen van de markt

Zodra de ontwikkeling is afgerond en de software uitvoerig is getest, is het tijd om het product te lanceren voor de eindgebruikers. Deze fase omvat het afronden van alle noodzakelijke documentatie, het aanschaffen van hosting en serverinfrastructuur, en het uitrollen van de software. Externe marketing- en verkoopteams spelen ook een cruciale rol in deze fase, werkend aan de promotie van het product en het aantrekken van gebruikers. De releasefase is essentieel om een sterke eerste indruk te maken en zo de eerste gebruikers te voorzien.

Feedback en onderhoud

Na de lancering wordt de focus gelegd op het verzamelen en analyseren van gebruikersfeedback om het product te verbeteren. Op basis van de gebruikersfeedback verbeteren we het product, terwijl het ontwikkelingsteam regelmatig updates doorvoert en bugs oplost. Deze doorlopende fase zorgt ervoor dat de software functioneel en veilig blijft, en zich aanpast aan de behoeften van gebruikers en marktveranderingen. Bij Supertask zorgen we er altijd voor dat jij voorop blijft lopen.

Wat hebben we bereikt?

0+
Projecten
0+
Regels code
0+
Blije gebruikers
0+
Jaar actief

Neem contact op.

Raul staat voor je klaar.

Vragen over ons process, of gewoon zin om een keer te sparren over jouw idee? Neem dan vrijblijvend contact op!

Neem contact op!
Booqi logo
Crossworx logo
Sioux logo
Mars logo
YourResearch logo
Seatr logo

Infinite Possibilities.

© Supertask B.V. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden