Voor de Toekomst.

Bij Supertask vinden we het belangrijk om niet alleen hoogwaardige producten voor onze klanten te maken, maar dit ook op een duurzame en milieuvriendelijke manier te doen.

Onze kernwaarden.Een schoon en duurzaam millieu.

Samen vormen deze waarden een geheel dat ervoor zorgt dat de negatieve impact van onze software wordt beperkt.

Duurzaamheid.

Als technologiebedrijf merken we dat onze branche een aanzienlijke impact heeft op het milieu. Van de energie die nodig is om onze servers van stroom te voorzien tot de materialen die worden gebruikt bij de productie van hardware, er zijn veel manieren waarop ons bedrijf kan bijdragen aan de verbetering van het milieu. Daarom zetten wij ons in voor duurzaamheid in alle aspecten van onze activiteiten. We hebben energie-efficiënte werkwijzen geïmplementeerd in onze kantoren en datacenters, en we werken samen met leveranciers die ons streven naar verantwoordelijkheid voor het milieu delen.

Uitstoot.

Wij begrijpen ook dat duurzaamheid meer is dan alleen het verminderen van onze eigen uitstoot. Het gaat erom een verantwoordelijke voor de planeet te zijn en een positieve plek achter te laten voor toekomstige generaties. Hiervoor hebben we programma's geïmplementeerd om onze koolstofuitstoot te compenseren en herbebossing te ondersteunen. Wij werken ook samen met organisaties, zoals het Eden Reforestation Project, die werken aan de bescherming en het behoud van natuurlijke hulpbronnen, en wij moedigen onze medewerkers actief aan om ook bij deze inspanningen betrokken te raken.

Gezondheid.

Als bedrijf zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze impact op het milieu te verminderen en een positief verschil te maken. Wij geloven dat we door samen te werken een duurzamere en gezondere planeet voor iedereen kunnen creëren. Wij zijn van mening dat een gezonde planeet gezonde mensen heeft. Daarom bieden wij werknemers voordelen in verband met het behoud van een goede gezondheid. Dit betekent onder meer gratis toegang tot een fitnessruimte, de mogelijkheid om een elektrische fiets te gebruiken en het regelmatig organiseren van actieve bedrijsuitjes.

Dus.. waar wacht je op?Begin met duurzaam ontwikkelen.

Neem contact op.

Gilles staat voor je klaar.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen. Heb je een project in gedachten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Neem contact op!
Booqi logo
Crossworx logo
Sioux logo
Mars logo
YourResearch logo
Seatr logo

Infinite Possibilities.

© Supertask B.V. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden