Dit is ons werk.

Het werk wat we als Supertask doen. Van apps tot maatsoftware, we hebben het allemaal meegemaakt.

seatr logo
Een oplossing voor kantoor management.

Seatr.

React
Azure

Seatr is een SaaS-product dat bedrijven helpt bij het beheren van kantoorbezetting binnen een gebruiksvriendelijke mobile-first website. Ze kunnen hun kantoor inrichten op een 2D-plattegrond, die volledig naar wens kan worden geconfigureerd met planten, muren, deuren, printers, bureaus en meer. Zodra hun kantoor is geconfigureerd, kunnen ze deze delen met hun werknemers, waardoor de werknemers hun werkplek kunnen kiezen voor bepaalde dagen, weken of maanden.

mars logo
High-tech voedselsanalyse.

Mars.

Azure
C#

Mars had behoefte aan een in-house back-end applicatie om de door het NIR-apparaat verzamelde gegevens uit de FOSS-database te transporteren naar een interne Mars database in een ander land. De applicatie moest veel gegevens uit verschillende bronnen verzamelen en deze combineren in één bron, en tegelijkertijd echt snel, betrouwbaar en veilig zijn.

yourresearch logo
Deelnemen aan een onderzoek is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Your Research.

PWA
React

Gezondheidszorg is een gebied dat continu vooruit gaat, met elke dag nieuwe ontwikkelingen en behandelingen. Maar een aspect dat hetzelfde blijft, is het belang van de betrokkenheid van patiënten bij het onderzoeksproces. YourResearch is een app voor de gezondheidszorg die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop patiënten deelnemen aan medisch onderzoek, waardoor het onderzoek gemakkelijker, toegankelijker en effectiever wordt dan ooit tevoren.

booqi logo
Een online ticketoplossing.

Booqi.me.

Mobile
Symfony

Booqi.me biedt een revolutionair online ticketplatform, speciaal ontworpen om het boekingssysteem van de vrijetijdsindustrie te verbeteren. Dit platform stroomlijnt het ticketproces door zijn gebruiksvriendelijke administratiedashboard en een zeer efficiënte mobiele scanapplicatie. Deze functies vereenvoudigen samen operationele complexiteiten, waardoor bedrijven aanzienlijke tijd en moeite besparen.

Neem contact op.

Raul staat voor je klaar.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen. Heb je een project in gedachten? Neem dan vrijblijvend contact op!

Neem contact op!
Booqi logo
Crossworx logo
Sioux logo
Mars logo
YourResearch logo
Seatr logo

Infinite Possibilities.

© Supertask B.V. Alle rechten voorbehouden. Algemene Voorwaarden